Natisni to stran

Med hrvaškimi otoki in celino s hidroletali

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
17 Feb 15
Napisal Prebrano 1757 krat
Objavljeno v Novice

eca_dsc3679.jpgEuropean Coastal Airlines je danes na svojem rednem letu v Jelso gostil premierja Republike Hrvaške Zorana Milanovič‡a, ministra za pomorstvo, promet in infrastrukturo Sinišo Hajdaš-Dončič‡a in ministra za turizem Darka Lorencina.

eca_dsc3747.jpgPremier in ministra sta bila priča prednostim prevoza s hidroletali. Zelo zadovoljni so bili tudi s hitrostjo, preprostostjo in varnostjo letenja z hidroletali. S svojo navzočnostjo so izkazali podporo projektu prevoza potnikov s hidroletali na hrvaški obali so sporočili iz ECA.

Klaus Dieter Martin, izvršni direktor ECA je povedal, da jih veseli, da so lahko gostili predstavnike hrvaške Vlade. »Veseli nas, da so s svojo prisotnostjo pokazali interes za naš projekt, ki povečuje prometno povezanost Hrvaške in povečuje razvoj turizma in gospodarstva na Hrvaškem.«

facebook.jpg Pri ECA se veselijo, da bodo razširili mrežo letov. Povpraševanje potnikov je veliko, prav tako jih zanimajo nove linije. Tako prebivalci kot tudi turistični delavci prepoznavajo naš doprinos k razvoju turizma so sporočili iz ECA.

V svoji floti imajo letali DeHavilland Twin Otter 300-6 in Grumman G-21 Goose.

O hidroletalih v Sloveniji pa je pisal tudi Srečko Gombač v knjigi Letala s sidrom eca_dsc3598.jpgeca_dsc4452.jpgeca_dsc3592.jpg

 

Foto: ECA

Nazadnje urejano na Torek, 17 Februar 2015 21:41