Natisni to stran

Razvijali bomo letališče v Bovcu

Oceni ta prispevek
(6 glasov)
29 Dec 16
Napisal Damijan Cehner Prebrano 4358 krat
Objavljeno v Novice

Leto 2016 je bilo za podjetje AvioFun ponovno uspešno, predvsem iz vidika varnosti. Pa tudi poslovno je leto 2016 zaključeno uspešno.

Podjetje AvioFun se je v letu 2016 pretežno ukvarjal s padalsko dejavnostjo in pri tem razširilo svojo ponudbo s še enim letalom Pilatus PC-6. Tako je v celotni sezoni podjetje delovalo s tremi letali Pilatus PC-6 Turbo Porter in letalom SF600 Canguro. Padalsko delovanje ni bilo omejeno samo na Slovenijo ampak tudi na Italijo, Avstrijo, Hrvaško in Slovaško. Tako je eno letalo Pilatus PC-6 delovalo samo za padalske aktivnosti v padalskem centru Dubnica na Slovašlkem, kjer so lansko leto v nesreči izgubili dve letali L-410!

PC-6 turbo porter  S5-CMA
  PC-6 turbo porter S5-CMA

Svojo padalsko dejavnost v Sloveniji je AVIOFUN v letu 2016 pretežno koncentriral na letališče Bovec, ki vedno bolj postaja svetovno znan padalski center. Letališče Bovec tako s pričetkom letal 2017 prehaja v upravljanje podjetja AVIOFUN. V letu 2016 je podjetje še vedno ostalo zvesto dejavnosti aerofoto snemanja z različnimi napravami v sodelovanju z geodetsko družbo Mensuras. Izvedenih je bilo kar nekaj zelo pomembnih projektov na območju Slovenije in tudi Hrvaške. Podjetje je pričelo kot prvo uporabljati povsem novo visokotehnološko opremo za različna opazovanja in snemanja iz zraka, kar omogoča pridobivanje novih zahtevnih in dobro plačanih projektov.

Letališče Bovec
  Letališče Bovec

S prevzemom letališča Bovec smo se v podjetju AvioFun odločili nameniti večino časa in energije k razvoju letalskega turističnega potenciala tega čudovitega letališča. V sodelovanju s turističnimi ponudniki in Občino Bovec pričenjamo novo dobo uspešnega turizma čez celo leto. Z odprtjem smučišča Kanin so se odprle tudi nove možnosti letalskega turizma v zimskem času. AvioFun bo še naprej zvest vsem dosedanjim poslovnim partnerjem s katerimi smo dobro sodelovali in bo iskal možnosti sodelovanja in povezovanja tudi z vsemi ostalimi v letalstvu in turizmu. Tako v podjetju AvioFun želimo vsem letalcem in ljubiteljem letalstva Varno, Uspešno in Srečno 2017.

Damijan Cehner, direktor

Voščilo
  Voščilo
Nazadnje urejano na Četrtek, 29 December 2016 00:11