Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Uresničili smo kratkoročne cilje

Oceni ta prispevek
(6 glasov)
01 Jan 17
Napisal Arno Schuster Prebrano 3098 krat
Objavljeno v Novice

Letošnje leto je Adrio Airways zaznamovalo trdo delo, kar se nam je obrestovalo pri uspešni uresničitvi kratkoročnih ciljev, ki smo si jih zadali.

To nam je dalo dodatnega elana, da si za prihajajoče leto zastavimo še bolj »visoko leteče cilje«. Ti bodo od nas zahtevali, da močno zavihamo rokave, saj nam dela nikakor ne bo zmanjkalo, delavne vneme in motivacije pa še manj.

Arno Schuster, direktor Adrie Airways
  Arno Schuster, direktor Adrie Airways

V letošnjem letu nam je uspelo skrajšati čakalni čas med povezovalnimi leti med Balkanom ter evropskimi mesti, kar je bistvenega pomena za potnike, da hitreje dosežejo svoj cilj. V zimskem voznem redu smo povečali število tedenskih povezav z določenimi destinacijami, s čimer potnikom omogočamo še boljšo povezanost z Evropo in svetom. Odslej je z nami mogoče leteti v Amsterdam vse dni v tednu, v Pariz, Sarajevo in Varšavo pa petkrat tedensko.

Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bodo potniki potovali z nami čim bolj udobno, da bomo še boljše povezovali jugovzhodno Evropo z ostalimi evropskimi mesti ter omogočili čim krajši čakalni čas med povezovalnimi leti. Želimo si povečati frekvence na linijah, ki so za naše potnike ključnega pomena, poiskati ter odpreti nove linije s potencialom, potnikom nuditi dodatne produkte ter servis, da bo potovanje za vsakega posameznika še naprej varno, udobno in učinkovito.

A319 Adria Airways
  A319 Adria Airways

V novem letu vam želim veliko prijetnih poletov. Želim vam, da bi bili z našimi storitvami zadovoljni in nam v primeru, ko temu ne bi bilo tako, to tudi sporočili. Z veseljem skrbimo za dobro naših potnikov, se trudimo izboljšati raven storitve in tako bo tudi v prihodnje. Pridružite se nam na krovu in dovolite, da za vse ostalo poskrbimo mi, ki to počnemo z največjim veseljem. Povezujemo Evropo, ljudi in njihove zgodbe.

Naj bo tudi prihodnje leto uspešno, s čim višjimi poleti in visoko letečimi sanjami, ki so vedno dosegljive, če trdno delamo in verjamemo vanje.


Vse dobro in srečno tudi v letu 2017.

Arno Schuster, direktor

Nazadnje urejano na Sobota, 31 December 2016 10:57

Koledar objav

« Avgust 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31