Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Aerodrom Ljubljana ponovno v družbi najuglednejših delodajalcev

Oceni ta prispevek
(1 glas)
07 Feb 17
Napisal Prebrano 3450 krat
Objavljeno v Novice

Aerodrom Ljubljana je tudi letos prejel priznanje zaposlitvenega portala Mojedelo.com za uglednega delodajalca.

Omenjeni portal je poglobljeno strokovno raziskavo o slovenskih najuglednejših delodajalcih izvedel že šestič. Kot doslej, je v raziskavi sodelovalo več tisoč iskalcev zaposlitve, ki so po različnih kriterijih ocenjevali ugled slovenskih podjetij na trgu dela. Aerodrom Ljubljana je priznanje prejel že četrtič, kar je vsekakor potrditev za trud, ki ga družba vlaga prepoznavnost na trgu. Priznanje je v imenu Aerodroma Ljubljana prejel Thomas Uihlein, direktor za skupne in splošne zadeve.

Za pridobitev tega prestižnega naziva so sodelujoče družbe morale pri vseh kriterijih doseči skoraj optimalne vrednosti. Kombinacija teh kriterijev je potem določila tiste delodajalce, ki so po mnenju iskalcev zaposlitve najprivlačnejši in s tem najuglednejši. Med kriteriji so bili poznavanje in privlačnost podjetja ter odločitev, ali neko podjetje iskalcu zaposlitve pomeni prvo izbiro.

Podelitev priznanja
  Podelitev priznanja

Poslovodni direktor Aerodroma Ljubljana, Zmago Skobir, je ob tej priložnosti povedal: "Veseli smo in ponosni, da smo ponovno v družbi najuglednejših delodajalcev. Ugled je vsekakor ogledalo uspešnosti družbe, ta pa je odraz naših dolgoletnih prizadevanj in vlaganj v blagovno znamko delodajalca. Svojo prepoznavnost na trgu namreč gradimo skozi kakovost storitev, ki temeljijo na znanju, profesionalnosti, usposobljenosti in motiviranosti zaposlenih. Četrto prejeto priznanje pa je obenem dokaz, da naša praksa, ki temelji na trajnostnih odnosih z zaposlenimi, prinaša rezultate. Temu ostajamo zavezani tudi v prihodnje."

V raziskavi leto so letos za najuglednejšega delodajalca izbrali Krko, v družbo delodajalcev z najvišjim količnikom ugleda pa so se poleg Aerodroma Ljubljana uvrstili še Akrapovič, Banka Slovenije, Bayer, Dars, IBM Slovenija, Lek, Petrol, Pipistrel in Microsoft.

 

Nazadnje urejano na Torek, 07 Februar 2017 07:41

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse obvezne podatke, označene z zvezdico (*). HTML koda ni dovoljena.


Koledar objav

« November 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30