Natisni to stran

Gotovinsko plačevanje vozovnic

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
22 Sep 17
Napisal Prebrano 1920 krat
Objavljeno v Novice

Adria Airways v skrbi za potnike nadaljuje z nadgrajevanjem svojih storitev.

Potnikom bo kmalu omogočeno gotovinsko plačevanje letov, rezerviranih prek klicnega centra, nato pa tudi za rezervacije preko spleta. Storitev bo najprej na voljo potnikom v Nemčiji, kasneje pa še v drugih državah, tudi Sloveniji. V ta namen je letalska družba že stopila v partnerstvo s ponudnikom plačilnih storitev, družbo Barzahlen.

CRJ900
CRJ900

»Povpraševanje po gotovinskem plačevanju je med našimi potniki zelo veliko,« je povedal dr. Arno Schuster, direktor Adrie Airways. »Še posebej za tiste, ki nimajo kreditne kartice ali je ne želijo uporabljati, je plačilo letalske vozovnice v različnih prodajalnah zagotovo dodana vrednost. Kmalu bomo dodali tudi gotovinsko plačevanje za vozovnice, rezervirane po spletu. Tako bomo združili prilagodljivost spletnih rezervacij s prednostmi gotovinskega plačevanja,« je povedal Schuster.

Z možnostjo storitve gotovinskega plačila lahko stranke vozovnice kupujejo kot običajno. Po nakupu prejmejo potrdilo o plačilu, ki ga lahko natisnejo, ali SMS-sporočilo s črtno kodo, ki ga optično preberejo na blagajni. Po plačilu prejmejo vozovnico.