Natisni to stran

Adria Airways danes pozdravila milijontega potnika

Oceni ta prispevek
(2 glasov)
05 Dec 17
Napisal Prebrano 2151 krat
Objavljeno v Novice

Predstavniki Adrie Airways so danes, 5. 12. 2017, nekaj minut čez enajsto uro na Letališču Ljubljana pozdravili milijontega potnika, ki je letos z njimi potovalv rednem prometu.

“Več kot milijon potnikov na leto ni naključje, saj smo v Adrii Airways v preteklem letu uvedli več ključnih sprememb ne samo v storitvah za potnike, ampak tudi v mreži in urniku letenja. Tako smo povečali število tedenskih povezav na posameznih destinacijah in občutno skrajšali čakalni čas med povezovalnimi leti med Balkanom in evropskimi mesti. Po novem se je torej čas za prestop med leti do balkanskih destinacij skrajšal z dveh ur na manj kot eno uro.« je povedal direktor dr. Arno Schuster.

Adria CRJ900
  Adria CRJ900

Milijonti potnik v začetku meseca decembra pomeni, da so do danes v Adrii Airways prepeljali 10%* več potnikov kot lani v enakem obdobju. K temu dobrodošlemu trendu botruje tudi vedno večje število destinacij, ki bo z letom 2018 naraslo že na 23. S kar šestimi novimi destinacijami (od marca oz. aprila naprej bodo leteli v Hamburg, Ženevo, Bukarešto in Sofijo ter v Dubrovnik in na otok Brač) ponujajo še boljše povezljivosti med evropskimi mesti in posledično računajo na še večje število prepeljanih potnikov. Vozovnice za nove destinacije so že naprodaj.

* redni leti in charter

 

Nazadnje urejano na Torek, 05 December 2017 17:25