Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Adria Airways neposredno v Düsseldorf

Oceni ta prispevek
(5 glasov)
06 Feb 18
Napisal Prebrano 2004 krat
Objavljeno v Novice

Adria Airways odpira novo letalsko linijo z Düsseldorfom.

Neposredna povezava štirikrat tedensko od 26. aprila 2018 med ljubljanskim letališčem in mednarodnim letališčem Düsseldorf. Letalski prevoznik bo razširil svojo mrežo (po)letov na 24 destinacij v poletni sezoni.

Adria Airways bo 26. aprila omogočila polete do še ene privlačne evropske destinacije. Ljubljansko letališče bo povezala z glavnim mestom nemške zvezne dežele Severno Porenje-Vestfalija, Düsseldorfom. Z napovedano novostjo bo letalski prevoznik svojim potnikom omogočil povezavo z 209 leti tedensko na 24 destinacij.

 

Adria bo letela v Düsseldorf 4x tedensko
          Adria bo letela v Düsseldorf 4x tedensko

»Düsseldorf je pomembno gospodarsko središče, je mednarodni poslovni in finančni center, zato je za Adrio Airways odprtje redne letalske linije izrednega pomena. Ponosen sem, da Adria Airways odpira to povezavo in doprinaša h krepitvi poslovnih odnosov med Slovenijo ter Nemčijo,« je ob tej priložnosti dejal direktor družbe dr. Arno Schuster.

Potniki bodo v nemško velemesto leteli štirikrat tedensko. Letalske vozovnice so na voljo za nakup z današnjim dnem.

»Adria Airways želi okrepiti svojo prisotnost na nemškem trgu. Obstoječima povezavama s Frankfurtom in Münchnom v marcu dodajamo še Hamburg, mesec kasneje pa še Düsseldorf. S tako razvejanimi povezavami omogočamo našim potnikom še več možnosti izbire in še bolj priročen način potovanja. Adria Airways s širitvijo povezav utrjuje položaj močnega regionalnega letalskega prevoznika, ki povezuje osrednjo in jugovzhodno Evropo ter omogoča izvrstne povezave z Balkansko regijo,« pa je vzpostavitev nove povezave pozdravil komercialni direktor letalskega prevoznika Christian Schneider.

Adria Airways bo konec marca obstoječim 17 destinacijam dodala še šest novih. Ljubljansko letališče bodo povezali z Bukarešto, Hamburgom, Sofijo, Ženevo, Dubrovnikom in otokom Brač, nadaljevali pa bodo tudi z leti v ukrajinsko prestolnico Kijev.

 

Nazadnje urejano na Torek, 06 Februar 2018 13:34

Koledar objav

« Junij 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30