Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Z mobilno aplikacijo Adria App potovanja z Adrio Airways na dlani

Oceni ta prispevek
(0 glasov)
24 Apr 18
Napisal Prebrano 1492 krat
Objavljeno v Novice

Mobilna aplikacija Adria App za priročnejša potovanja.

Adria Airways je z željo, da svoje storitve še bolj približa svojim potnikom in jim omogoči čim bolj prijetno in priročno izkušnjo, predstavila mobilno aplikacijo storitev in pomembnih informacij, Adria App.

Najpomembnejši sklop informacij so potovalne storitve:
✈ Rezervacija leta
✈ Urejanje leta
✈ Prijava na let
✈ Status leta
✈ Vozni red

Dodatne storitve:
✈ OnAir Magazin
✈ Prijava na e-novice
✈ Miles & More
✈ Podpora potnikom
✈ Povratne informacije

Storitve za večje udobje:
Potniki si lahko preko mobilne aplikacije izboljšajo svojo potovalno izkušnjo. Na voljo jim je storitev nadgradi potovanje. Izbirajo lahko med prijavo za premestitev v poslovni razred ali za možnost večjega udobja v ekonomskem razredu z izbiro prostega sedeža.

Aplikacija bo z nadgradnjami dobivala bogatejšo vsebino, že zdaj je v načrtu implementacija geolokacije in povezave z MyAdria, ki bo omogočala, da bodo potniki prejeli obvestila oz. opomnike kdaj je njihov let, prav tako pa bodo dobili obvestilo o razlogu morebitne zamude njihovega leta itd.

»Naši potniki so storitev mobilne aplikacije močno pogrešali. Ker razvoj mobilne tehnologije spreminja naš vsakdan je bila uvedba storitve nujna. Današnji svet je družbeno in globalno povezan z mobilnimi napravami, personalizacija in takojšnje informacije so nuja. Vesel sem, da lahko našim potnikom nudimo, kar od nas pričakujejo. Smo v stiku z njimi, storitve oblikujemo po njihovi meri in željah,« je ob vzpostavitvi storitve dejal komercialni direktor Christian Schneider.

»Kot podjetje rastemo, razvijamo nove storitve in produkte in se trudimo za zadovoljstvo naših potnikov. Njihova izkušnja z nami je za nas izrednega pomena in delamo vse, da so njihova potovanja z nami prijetna. Verjamem, da naši potniki cenijo naš trud, naša odgovornost do njih pa je, da jim prisluhnemo in izboljšujemo njihova doživetja z nami,« dodaja Schneider.

Mobilna aplikacija Adria App je na voljo uporabnikom mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android in iOS. Aplikacijo si je možno prenesti iz trgovin Google Play in AppStore.

 

 

Nazadnje urejano na Torek, 24 April 2018 13:01

Koledar objav

« Januar 2022 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31