Natisni to stran

Adria Airways odslej tudi z nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport

Oceni ta prispevek
(5 glasov)
17 Jul 18
Napisal Prebrano 1641 krat
Objavljeno v Novice

Nove letalske povezave Adrie Airways z evropskimi mesti preko nemškega letališča Paderborn-Lippstadt Airport.

Adria Airways bo z začetkom zimskega voznega reda 2018/2019 omogočila polete tudi z letališča Paderborn-Lippstadt Airport. Nemško letališče v regiji Ostwestphalen Lippe bo povezano z direktnimi povezavami s tremi evropskimi prestolnicami, in sicer Zürichom (11x tedensko), Dunajem (4x tedensko) in London Southend (3x tedensko).

»Zelo pomemben korak in dosežek za Adrio Airways, da odpiramo novo bazo v Paderbornu in to močno gospodarsko regijo povežemo s tremi velikimi evropskimi mesti. Veseli smo, da krepimo našo prisotnost na nemškem trgu in da je Paderborn že naša peta destinacija v Nemčiji. Danes potnikom nudimo še več izbire in širše možnosti za potovanje«, je ob odprtju nove letalske baze dejal Christian Schneider, komercialni direktor družbe Adria Airways.

Saab 2000
  Saab 2000

Sodelovanje z Adrio Airways je pozdravil tudi Dr. Marc Cezanne, direktor letališča Paderborn-Lippstadt: »Na našem domačem letališču Paderborn-Lippstadt pozdravljamo ugledno letalsko družbo Adrio Airways. Poglobljene raziskave v naši regiji so pokazale izjemno potrebo po povezavah s tremi evropskimi destinacijami, Zürichom, Dunajem in Londonom. Zelo smo veseli, da bo to povpraševanje izpolnila Adria Airways. Skupaj s povezavami v Frankfurt in München je naše letališče sedaj povezano s štirimi vozlišči skupine Lufthansa.«

Adria Airways bo polete opravljala z letali Saab 2000, vozovnice pa so že na voljo za nakup.

 

Nazadnje urejano na Torek, 17 Julij 2018 11:39