Natisni to stran

Prvi let easyJeta na povezavi Ljubljana - Berlin Tegel

Oceni ta prispevek
(8 glasov)
27 Jul 18
Napisal Prebrano 2103 krat
Objavljeno v Novice

V četrtek, 2. avgusta 2018, bo nizkostroškovnik easyJet vzpostavil letenje med Ljubljano in Berlinom.

Letalo nizkostroškovnika easyJet bodo na ljubljanskem letališču pozdravili 2. avgusta, ob 12:35. Britanski letalski prevoznik bo Berlin - z letališča Tegel - in Ljubljano povezoval trikrat na teden (v torek, četrtek in soboto).

EasyJetova nova povezava z letališčem Berlin Tegel, kjer ima prevoznik tudi bazo, potnikom ponuja hiter dostop do središča Berlina, zato je odlična začetna točka za raziskovanje nemškega glavnega mesta za turiste in tudi za tiste, ki potujejo poslovno. Potniki iz Slovenije bodo lahko zdaj z easyJetom v največje nemško mesto leteli po cenah, ki se začnejo že pri 20,37 EUR*. Vozovnice je že mogoče kupiti na spletnem mestu easyJet.com, v aplikaciji za mobilne naprave easyJet in v sistemu GDS.

Easyjet A320SL reg. G-EZOG
  Easyjet A320SL reg. G-EZOG

Berlin je tako 34 destinacija - in letos osma nova - kamor lahko z Brnika potniki odpotujejo z rednimi leti. Ponudba novih destinacij na ljubljanskem letališču je v skladu z rastjo prometa in razvojem letališča. Lansko leto je bilo rekordno po številu potnikov, promet pa raste tudi letošnje leto. V prvem polletju je letališče obiskalo 15 odstotkov več potnikov kot v prvi polovici lanskega leta, v juniju pa je bila rast, v primerjavi z istim mesecem lani, 13,3 odstotka.

* Enosmerna voznina na osebo vključno z administrativnimi stroški in stroški kreditnih kartic, če z isto rezervacijo letita dve osebi.