Natisni to stran

Letala Brussels Airlines bodo vzdrževali tudi v Adrii Tehniki

Oceni ta prispevek
(4 glasov)
23 Okt 18
Napisal Prebrano 1595 krat
Objavljeno v Novice

Včeraj je na ljubljanskem letališču pristalo letalo A320 Brussels Airlines v barvah Red Devilsov, ki je prvi v seriji letal tega prevoznika, ki jih bodo vzdrževali v Adrii Tehniki.

Brussels Airlines je novo ime operatorja v portfelju kupcev Adrie Tehnike in je član Lufthanse Group. V prihajajoči zimski sezoni so v AAT z Brussels Airlines sklenili pogodbo za vzdrževanje več letal, sodelovanje z njimi pa si želijo še povečati je za sierra5 povedala Mirjana Čeh iz Adrie Tehnike in dodala: »Med največjimi so Lufthansa Group, ki predstavlja 40 odstotkov kapacitet in tvori optimalen obseg izrabe resursov Adria Tehnike skupaj z največjimi nizkocenovnimi družbami, kot so EasyJet, WOW, Volotea in Wizz. Poleg letal proizvajalca Airbus opravljamo vzdrževanje tudi na dveh linijah proizvajalca letal Bombardier. Letos bomo poleg linijskega vzdrževanja na letalih Adrie Airways opravili večja vzdrževalna dela med drugimi tudi na letalih operatorja CityJet.«


Adria Tehnika ima v svojem portfelju preko 70 naročnikov za vzdrževanje A320 družine letal, s katerimi ima sklenjene tudi dolgoročne pogodbe. V prihodnjem letu se bo njihovi bazi kupcev z dologoročno pogodbo pridružil tudi SAS.


Cilj Adrie Tehnika v tej sezoni in naslednjih sezonah so stabilne in prihodkovno močne stranke je sklenila Čehova.

 

Nazadnje urejano na Torek, 23 Oktober 2018 08:30