Natisni to stran

Naprodaj štiri Adriina letala in njeni družbeni mediji

Oceni ta prispevek
(1 glas)
26 Maj 20
Napisal
Objavljeno v Novice

 

Stečajni upravitelj Adrie Airways mag. Janez Pustatičnik je objavil Vabilo k dajanju ponudb za nakup štirih šolskih letal in družbenih medijev Adrie Airways.

Na prodaj so tri letala cruiser češkega proizvajalca Czech Šport Aircraft (CSA) in eno letalo ameriškega proizvajalca Piper Aircraft. Izklicne cene so od 36. 560 do 56. 490 evrov in profili facebook s 186.647, linkedin s 6477 in twitter z 3811 sledilci.

Družbeni mediji

Ponudniki morajo v pisni ponudbi navesti svoje ime oziroma naziv, naslov in davčno številko, ponujeno ceno in rok plačila kupnine. Na podlagi prejetih ponudb se bo upravitelj odločil o nadaljnjih postopkih prodaje.

Ponudbe so za ponudnike zavezujoče pod pogoji iz ponudbe. Obveznost stečajnega dolžnika skleniti pogodbo s ponudnikom, ki je ponudil najvišjo ceno, je izključena. Vse morebitne stroške prenosa lastninske pravice bo nosil kupec.

Rok za oddajo ponudb je vključno do 22.6.2020, s priporočeno pošto, v zapečateni ovojnici z oznako »ADRIA AIRWAYS - ZBIRANJE PONUDB PORTALI« na naslov stečajnega dolžnika:

ADRIA AIRWAYS d.o.o. - v stečaju, Zgornji Brnik 130 H, 4210 Brnik – Aerodrom

Ponudniki bodo o izidu javnega zbiranja ponudb obveščeni najpozneje 15 dni po poteku roka za oddajo ponudb, v kolikor bodo njihove ponudbe ocenjene kot potencialno sprejemljive.

Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu sodelavke upravitelja Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.