Natisni to stran

S Palmo in Trade Airom na dopust neposredno iz Brnika

Oceni ta prispevek
(9 glasov)
23 Mar 21
Napisal
Objavljeno v Novice

Letalske povezave Slovenije s svetom so zelo slabe. Z Letališča Ljubljana je januarja letos odpotovalo ali na to letališče pripotovalo malo več kot 4900 potnikov, kar je bilo za 93 % manj kot v januarja lani. Poleg redkih letalskih prevoznikov sta z Brnika letos poletela dva turistična čarterja v organizaciji turistične agencije Palma.

V Turistični agenciji Palma imajo možnosti hitrih kombinacij in reakcij, nenazadnje je letalo, ki ga imajo predvidenega za vse čarter polete locirano na Brniku, zato so pripravili zelo zanimiv nabor različnih destinacij. »Odločitev tako ni bila težka, saj vse opcije in možnosti, ki pomenijo varnost pri potovanjih in počitnicah ves čas spremljamo. Kot verjetno že veste nam je v mesecu februarju uspelo napolniti letalo za Tenerife,  prav tako je v soboto, 20. marca, odletelo polno letalo na Tenerife.« je za sierra5.net povedala Nena Kraševec iz Palme in dodala, da imajo v ponudbi kar nekaj posebnih projektov in sicer: Tenerife (odhod: 26. april), Ras Al Khaimah in Dubaj (odhoda: 12. april in 15. maj), Dubrovnik (odhod: 3. april), Madeira (odhod: 24. april), Egipt (odhod: 24. april), Sicilija in Majorka 23. in 27. april ter Malaga (odhod: 8. maj.)

Prevozi so organizirani s posebnim letom Airbus A320 iz Ljubljane, udobno in varno. Posebnost takšnih projektov, ki jih naslavljajo Potujmo varno – potujmo z zaupanjem je posebno letalo namenjeno samo potnikom, ki potujejo organizirano, so testirani in tako ustvarijo varni mehurček. Letalo počaka na destinaciji, po končanih počitnicah, potovanju pa se skupaj vrnejo. Ponovno organizirano, s testiranji na letališču Brnik, kar ponovno pomeni najnižji možni riziko širitev okužb. Prevoznik je hrvaška letalska družba Trade Air, s katero so v Palmi uspešno sodelovali že lani, ko so poleti od 1. 7. 2020 do 16. 10. 2020 uspešno izvedli številne odhode. Nakar so morali zaradi zaprtosti regij letenje odpovedati.

»Z letalskim prevoznikom Trade Air načrtujemo v letošnjem letu polete na 11 grških otokov in sicer  Kreta, Rodos, Karpatos, Kos, Samos, Sanotrini, Skiatos, Zakintos, Lefkas, Kefalonijo in Krf, od mesca aprila naprej letenje v Egipt in nato še Turčijo in Španijo. Prednost letenja s Trade Airom ni samo v udobnosti in varnosti, temveč tudi v časovnicah. Glede na to, da ima letalo svoj domicil v Sloveniji, so odhodi in vrnitve za potnike optimalni. Če prevoznik prihaja najprej iz destinacije, kamor potnik leti, to pomeni, da izgubi skoraj ves dan, sploh na daljših poletih, kot npr. Turčija, Egipt, pa nenazadnje tudi nekateri grški otoki.  Veseli smo, da smo v Sloveniji ponudili odličnega prevoznika in produkt, ki je resnično dober.« je sklenila Nena Kraševec, ki vas vabi, da letošnje počitnice preživite v organizaciji turistične agencije Palma.