Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Z novim produktom »Last Minute« Adrie Airways potniki do ugodnejših letalskih vozovnic

Adria Airways se je na osnovi sodobnih trendov v letalski industriji in turizmu odločila, da ponudi potnikom nov produkt Last Minute. Pred časom so Adrijini potniki že dobro sprejeli First Minute način kupovanja letalskih vozovnic, z novim produktom pa se je Adria približala tudi tistim potnikom, ki se za potovanja odločajo v zadnjem trenutku.

s5-aas_img_3722.jpgGre za nov produkt, ki potnikom slovenskega letalskega prevoznika Adrie Airways nudi nakup ugodnejših letalskih vozovnic na večini rednih linij Adrie Airways. Za vse tiste potnike, ki se radi odločajo v zadnjem trenutku, so zdaj za povratna potovanja na voljo zelo ugodne cene že od 169,- EUR.

Nakup vozovnic je možen preko Adrijine spletne strani, kjer se nahaja poseben zavihek Last Minute, ki interaktivno prikazuje prosta mesta za  posamezne lete (www.adria.si/sl/ugodne-ponudbe/last-minute). Sam postopek je enostaven, saj deluje po principu »vidiš, kupiš, letiš«. Vozovnico  je potrebno kupiti največ 14 do najmanj 4 dni pred odhodom letala na izbrano destinacijo, potniki pa morajo tam preživeti vikend in ostanejo lahko do največ 8 dni. Potnik ima z nakupom Last Minute letalske vozovnice enake pogoje kot vsi ostali potniki na rednih linijah Adrie Airways ob prijavi na let in pri prevozu prtljage.

Po besedah Iztoka Franka, direktorja marketinga v Adrii, je to produkt, ki bo potnikom nudil nove in cenovno ugodne možnosti za obisk evropskih mest, kamor letijo Adrijina letala. Ciljne skupine za tovrstno ponudbo so zagotovo vsi, ki se odločajo za nenačrtovane počitnice tik pred zdajci, npr. aktivni upokojenci, mladi pari ali pa družine, ki si želijo ogledati znamenitosti posameznih mest… »Adria Airways si s ponudbo Last Minute in leti v turistično zelo obiskane evropske prestolnice in obratno, iz tujine v Ljubljano, želi povečati svojo ponudbo in se še bolj približati potrebam vseh potnikov«, je še dodal Franko.

Snovalci marketinške akcije so se osredotočili na spletno oglaševanje, saj je spletno nakupovanje primerno prav za tovrstno ponudbo.

Ob promociji Last Minute produkta so se v Adrii odločili za spletno nagradno igro, ki je dostopna prek povezave www.adria.si/sl/nagradne-igre/kam-pa-naslednji-teden/igra/. V okviru nagradne igre bodo v naslednjem mesecu izžrebali 8 srečnežev, ki bodo prejeli po 2 brezplačni letalski vozovnici.

Last Minute je produkt, ki bo omogočal izlete, obiske priljubljenih krajev ali kratke počitnice, kar najširši skupini potnikov, so prepričani v Adrii Airways.