Adria Airways bo 31. oktobra 2010 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 26. marca 2011. Urnik letenja prilagajajo potrebam potnikov in skrbijo za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom, saj Ljubljano vsakodnevno povezujejo s kar dvanajstimi destinacijami.

adria_winglet_img_9989-1.jpgAdria Airways bo imela 185 rednih tedenskih letov iz Ljubljane na 20 destinacij, večinoma po Evropi: štirikrat dnevno bo letela v Frankfurt,  trikrat dnevno na Dunaj, v Muenchen in v Zuerich, dvakrat dnevno v Bruselj, deset letov na teden bo opravila v Pariz, osemkrat tedensko bo letela v Moskvo, sedem letov tedensko bo opravila v Amsterdam, Istanbul, Prištino, Skopje in Tirano, šest v Beograd in Sarajevo, štiri v Banjaluko, London in v Varšavo. Trikrat tedensko bo Ljubljano povezovala s Podgorico in s Koebenhavnom,  dvakrat na teden bo letela v Marseille.

Na progi med Dunajem in Frankfurtom bo letela trinajstkrat na teden.

Decembra 2010 bo Adria Airways vzpostavila redne povezave iz Prištine, od koder bo sedemkrat tedensko letela v Muenchen, štirikrat tedensko v Frankfurt in dvakrat tedensko v Duesseldorf.

Adria Airways celo leto s čarterskimi poleti povezuje Slovenijo z Egiptom – to zimo bodo dvakrat tedensko leteli v Sharm el Sheikh in enkrat v Hurgado.

Zimski vozni red