Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Pet07Okt2011

Zimski vozni red Adrie Airways

Informacije
Borut Podgoršek

Adria Airways bo 30. oktobra 2011 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 24. marca 2012. Urnik letenja prilagaja potrebam potnikov in Ljubljano vsakodnevno povezuje z desetimi destinacijami ter tako skrbi za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom.

Adria Airways je v skladu s programom prestrukturiranja v zimskem voznem redu optimizirala mrežo poletov. Iz Ljubljane bo tako opravila 163 rednih tedenskih letov na 15 destinacij, večinoma po Evropi: štirikrat dnevno bo letela v Frankfurt, trikrat dnevno na Dunaj, v Muenchen in v Zuerich. Ljubljano bo z Brusljem povezovala trinajst krat, Skopje pa z enajstimi povezavami tedensko. Z namenom, da bi omogočila potnikom čim boljši vozni red, je dodala število tedenskih letov na liniji v Beograd, kamor bo Adria pozimi letela osemkrat na teden. Devetkrat tedensko bo Ljubljano povezovala z Moskvo, sedem letov tedensko bo opravila v Istanbul, Prištino in Tirano, šest v Sarajevo in pet v Amsterdam. Trikrat tedensko bo letela v Podgorico, dvakrat na teden v Koebenhavn.

Decembra 2010 je Adria Airways vzpostavila redne povezave iz Prištine, od koder bo pozimi sedemkrat tedensko letela v Muenchen in štirikrat tedensko v Frankfurt.

Adria ukinja lete v Pariz, London, Varšavo in Banja Luko.

S pomočjo trdnega članstva v svetovnem globalnem združenju Star Alliance Adria Airways ohranja svojo poslovno politiko mrežnega prevoznika, ki ponuja globalno storitev. S floto 4000 letal članice združenja Star Alliance skupno dnevno opravijo več kot 21.200 letov na 1.185 letališč v 185 državah.

Sorodni mediji

Oglasi

ČLANICE ADRIA GRUPE

AdriaGrupa2

ZAMAavijacijaLOGOmail 

flynaissus

 
FlyingBosnian

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.