Adria Airways bo 30. oktobra 2011 prešla na zimski vozni red, ki bo veljal do 24. marca 2012. Urnik letenja prilagaja potrebam potnikov in Ljubljano vsakodnevno povezuje z desetimi destinacijami ter tako skrbi za čim boljšo povezanost Slovenije s svetom.

Adria Airways je v skladu s programom prestrukturiranja v zimskem voznem redu optimizirala mrežo poletov. Iz Ljubljane bo tako opravila 163 rednih tedenskih letov na 15 destinacij, večinoma po Evropi: štirikrat dnevno bo letela v Frankfurt, trikrat dnevno na Dunaj, v Muenchen in v Zuerich. Ljubljano bo z Brusljem povezovala trinajst krat, Skopje pa z enajstimi povezavami tedensko. Z namenom, da bi omogočila potnikom čim boljši vozni red, je dodala število tedenskih letov na liniji v Beograd, kamor bo Adria pozimi letela osemkrat na teden. Devetkrat tedensko bo Ljubljano povezovala z Moskvo, sedem letov tedensko bo opravila v Istanbul, Prištino in Tirano, šest v Sarajevo in pet v Amsterdam. Trikrat tedensko bo letela v Podgorico, dvakrat na teden v Koebenhavn.

Decembra 2010 je Adria Airways vzpostavila redne povezave iz Prištine, od koder bo pozimi sedemkrat tedensko letela v Muenchen in štirikrat tedensko v Frankfurt.

Adria ukinja lete v Pariz, London, Varšavo in Banja Luko.

S pomočjo trdnega članstva v svetovnem globalnem združenju Star Alliance Adria Airways ohranja svojo poslovno politiko mrežnega prevoznika, ki ponuja globalno storitev. S floto 4000 letal članice združenja Star Alliance skupno dnevno opravijo več kot 21.200 letov na 1.185 letališč v 185 državah.