Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Sre19Jul2023

[ZAPOSLITEV] KONTROLOR ZRAČNEGA PROMETA - ZAČETNIK M/Ž

Informacije
Borut Podgoršek

Kontrola zračnega prometa Slovenije, d. o. o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik - Aerodrom objavlja več prostih delovnih mest:

KONTROLOR ZRAČNEGA PROMETA - ZAČETNIK M/Ž

 

Pogoji za zasedbo:

✈ V. stopnja izobrazbe,

✈ znanje angleškega jezika,

✈ znanje slovenskega jezika v skladu z Operativno-tehnično zahtevo o uporabi in ocenjevanju znanja slovenskega jezika v civilnem letalstvu,

✈ znanje uporabe računalnika.

 

Od kandidatov se pričakuje:

✈ samozaupanje (čustvena stabilnost),

✈ psihofizična stabilnost,

✈ sposobnost hitrega učenja in odločanja,

✈ nekaznovanost,

✈ zdravstvena sposobnost v skladu z Uredbo Komisije (EU) 2015/340.

Kandidati, ki bodo izbrani na podlagi analize vlog, bodo vabljeni na opravljanje testa ustreznosti za ta poklic FEAST, ki bo potekal v angleškem jeziku. Testiranje kandidatov se bo izvajalo v septembru 2023. Kandidati, ki bodo uspešno opravili testiranje, bodo napoteni na psihološko testiranje in zdravniški pregled.

Z izbranimi kandidati bomo pogodbe o zaposlitvi sklenili predvidoma v drugi polovici oktobra 2023 za določen čas 18 mesecev, to je za čas usposabljanja za pridobitev ustreznega dovoljenja za delo. Po pridobitvi ustreznega dovoljenja za delo bomo pogodbe o zaposlitvi sklenili za nedoločen čas. Prosta delovna mesta se nahajajo na vseh lokacijah, kjer družba opravlja dejavnost.

Kandidati naj svoje vloge z življenjepisom, dokazilom o izobrazbi ter potrdilom o nekaznovanosti najkasneje do 31. 8. 2023 oddajo preko spletnega obrazca za prijavo atco.sloveniacontrol.si ali pošljejo na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na poštni naslov: Kontrola zračnega prometa Slovenije, d. o. o., Zgornji Brnik 130n, 4210 Brnik - Aerodrom.

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.