Pošljite nam besedila, fotografije in posnetke z letalskimi motivi na info@sierra5.net

Ned03Sep2023

Konferenca Air 2023

Informacije
Borut Podgoršek

Združenje letališč V4+ v partnerstvu z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Poljske in z Veleposlaništvom Republike Poljske v Ljubljani organizira v dneh 18.–19. septembra 2023 na Bledu 2. konferenco, posvečeno inovacijam na področju letalske industrije.

Predstavniki letališč in industrije, povezane z letalstvom, se bodo pogovarjali o novostih, tako na področju letališč in informacijske tehnologije, ki jih klasično povezujemo z inovacijami, kot tudi na področju storitev, npr. o prodaji storitev, ki niso povezane z letalstvom, o specializiranem izobraževanju ter turizmu.

Glavna razprava bo posvečena ključnim svetovnim trendom, priložnostim in nevarnostim v letalski industriji. Poseben panel se bo osredotočil na vpliv razvoja umetne inteligence na upravljanje letališč. Na drugih panelih se bo razpravljalo o tehničnih in upravljavskih vprašanjih v kontekstu inovacij.

Dogodek med drugim podpirajo partnerske organizacije, kot so IATA, SITA in Poljska turistična organizacija (Polska Organizacja Turystyczna). S ponosom sporočamo, da je pokroviteljstvo dogodka prevzel poljski minister za zunanje zadeve Zbigniew Rau, strateški partner konference pa so poljska letališča. Svojo udeležbo so že potrdili vodilni predstavniki večine letališč držav Pobude treh morij.

Strateški partnerji dogodka so Polskie Porty Lotnicze,  #BritishAviationGroup

Okvirni program dogodka
 
19. september 2023

9:30 - 10:00 - Registracija udeležencev - mreženje / Hotel Rikli Balance
10:00 - 17:00 - Konferenca AIR2023 / Hotel Rikli Balance
 
Prijava in dodatne informacije

 
Podrobnejši program in prijava na dogodek je na voljo na tej povezavi.

Avtorske pravice © 2007-2024 Sierra5.net. Vse pravice pridržane.